aboutus

Shanghai Glomro Industrial Co., Ltd.

companyPics.title companyPics.title companyPics.title companyPics.title companyPics.title
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: MRO、 BAXIT
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 10,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Werd Industrieel Co. van Shanghai Glomro, Ltd opgericht in 2012. Zich specialiseert in de productie van thermische analysemachine, laboratoriuminstrument, analytisch instrument, het testen materiaal, industriële metingen en instrumentenproducten. Modieuze producten van hoogte - kwaliteit, wijd op een verscheidenheid van industriezones wordt de gebruikt, niet alleen heeft de brede massa's van de binnenlandse verkoopmarkt, maar ook uitgevoerd naar Europa en de Verenigde Staten die.
De Glomroscharnier in de loop van de jaren heeft altijd „kwaliteit van producten aangehangen te overleven, geloofwaardigheid en ontwikkelings de diensten“ bedrijfsdoeleinden. Geëngageerd aan het voorzien van u van de producten van uitstekende kwaliteit en de kwaliteitsdiensten. Heb een professioneel, specifiek team van het ontwerpbeheer, van productontwerp, vorm maken, die aan de Productassemblage vormen, voor elk aspect en processen testen streng en controle.

De afgelopen jaren van productie en beheer en exploratie, wij opstelling ons eigen kwaliteitsbeheersysteem. De industrienormen met inbegrip van SAE, CEI JEDEC, ASTM en mil-STD, ISO: 9001, UL, verklaard Ce. Glomro voert altijd het concept de verwezenlijking van de klantenwaarde voor klanten gemaakte producten uit om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen, en onophoudelijk klanten te voorzien van oplossingen aan technische problemen, verdere exploratieinnovatie, en voortreffelijkheid.

Wij kunnen klanten van professionele en snelle pre-sales, medio-verkoop, en naverkoopsteun voorzien. Heet u welkom warm en openstellend de grenzen van mededeling. Wij synchroniseren met uw ideale partner.

Geschiedenis

Werd Industrieel Co. van Shanghai Glomro, Ltd opgericht in 2012. Zich specialiseert in de productie van thermische analysemachine, laboratoriuminstrument, analytisch instrument, het testen materiaal, industriële metingen en instrumentenproducten.

De teamleden hebben een goede geest van arbeidsverdelings samenwerking en groepswerk, sterke interne samenhang, sterke personeelsverantwoordelijkheid, om ervoor te zorgen dat de diverse ondernemingen van het bedrijf efficiënte exploitatie en snelle ontwikkeling kunnen bereiken.

Alle leden van ons verkoopteam hebben meer dan 5 jaar van professionele het werkervaring. Rijke ervaring om u beter om te dienen.

Dienst

 Glomro niet alleen verstrekt producten zoals thermische analysemachine, laboratoriuminstrument, analytisch instrument, het testen materiaal, industriële metingen en instrumentenproducten maar ook verstrekt globale industrieproductoplossingen. Wij kunnen klanten van professionele en snelle pre-sales, medio-verkoop, en naverkoopsteun voorzien. U kunt ons vinden 24 uren, zeven dagen per week. Het is een genoegen om u te dienen.

Het volgende is onze hoofdproducten. Differentieel aftastencalorimeter, thermische gravimetrische analysator, differentiële thermische analysator, de calorimeter van de zuurstofbom, warmtegeleidingsvermogenmeter, trillingsmeetapparaat, milieu testende kamer, trekmachine, zout nevelmeetapparaat, brandbaarheidsmeetapparaat; industriële mobiele airconditioner, industriële verwarmer, luchtgordijn, luchtbevochtiger; de neveldroger, vorstdroger, homogenisator, centrifugeert enz.

Ons Team

Teamconcept: Het bedrijf hangt het principe van eerlijkheid, normalisatie aan en het hoge rendement, wint de markt met technologie.

Initiatief: Het hebben van sterk subjectief Initiatief en acteren zonder externe krachten;

Hartstocht: hoogtepunt van grenzeloze energie, hoge moreel en overtuiging;

Ononderbroken: ononderbroken inspanningen om zijn eigen kwaliteit te verbeteren;

Uitvoering: het werk volgens de het plan van het bedrijf en instructies van leiders actief om uit te voeren;

Participatie: alle werknemers nemen aan activiteiten op een georganiseerde, vastberaden, geplande, gecoördineerde en ordelijke manier deel, die op het doel en de richting richten door de onderneming wordt bepaald;

Herinnering: de herinnering wijst op promptheid, snel actie en hoog rendement;

Team Work: de hulp elkaar, werkt en werkt hard samen samen;

Verandering: Verander uw eigen slechte gewoonten en houd tempo met The Times;

Technisch: de expert in zaken, heeft een technische vaardigheid; Ik zal altijd aan mijn plichten, nooit „geschil“, nooit duw terug, en altijd heb de moed loyaal zijn om de verantwoordelijkheid te nemen;

Uitdaging: de capaciteit ongemakkelijk met het status quo te zijn en verder dan ons te gaan;

Compromis: met een brede mening, brede mening, om meer dan elk ons te kibbelen niet;

Krijg Dingen Gedaan: op het gebied van mijn eigen werk;

Discipline: heb een goede het werkethiek en een ideologie;

Slimme Magerder: goed bij initiatief en het efficiënte leren;

Hard Werkend: om hard en weg te werken verslapping.

Contactgegevens