products

De Treksterktemachine van de microcomputercontrole, Elektronisch Universeel Trekmeetapparaat

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai, China (Vasteland)
Merknaam: BAXIT
Modelnummer: Bxt-T100
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: HOUTEN DOOS
Levertijd: 5-8 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, Western Union
Levering vermogen: 10Set per dag
Gedetailleerde informatie
Macht: Elektronisch Gebruik: Trek het Testen Machine
rekruimte: 800 (mm) Garantie: 1 jaar
Maximum Lading: kN 100 Productnaam: Treksterktemachine
Hoog licht:

Elektronische trek het testen machine

,

Universeel Trekmeetapparaat


Productomschrijving

Treksterktemachine

 

 

Eerst, de productinleiding:

De microcomputer-gecontroleerde elektronische universele het testen machine is een new-generation dubbel-ruimte microcomputer-gecontroleerde elektronische universele die het testen machine speciaal voor universiteiten en onderzoekinstituten wordt ontworpen. Het ontwerp van de het hulpmateriaal van de testmachine centrale verwerkingseenheid en trekt op de technologie van Shimadzu, Japan. Het heeft mooie verschijning, geschikte verrichting en stabiele en betrouwbare prestaties. Het computersysteem controleert de servomotor om door het controlemechanisme door het systeem van de snelheidscontrole te roteren. Nadat het vertragingssysteem wordt vertraagd, wordt de bewegende straal opgeheven en door het de schroefpaar van het precisielood verminderd om trek, compressie, het buigen, en andere mechanische eigenschappen tests van de steekproef te voltooien. Non-polluting, met geringe geluidssterkte, hebben het hoge rendement, de zeer brede snelheidswaaier en de straal bewegende afstand, en een grote verscheidenheid van testgehechtheid, het een zeer brede waaier van mechanische eigenschappen in metaal, non-metal, samengestelde materialen en producten. Toepassingsvooruitzichten. De machine wordt wijd gebruikt in bouwmaterialen, ruimte, machines productie, draad en kabel, rubber en plastieken, textiel, huistoestellen en andere industrieën. Het is een onderzoekinstituut, hogescholen en universiteiten, e-industriële ondernemingen, technische supervisie, goedereninspectie en arbitrageafdelingen. Het ideale testmateriaal.

 

Ten tweede, de belangrijkste technische indicatoren:

1. Maximumtestkracht: 20KN

2. Metingswaaier: 0.2%-100% van de maximumtestkracht

3, de nauwkeurigheidsniveau van de testmachine: 1 of 0,5

4. De nauwkeurigheid van de testkracht: dan beter ±1% van de vermelde waarde

5, de meting van de straalverplaatsing: de resolutie is 1/300000

6, misvormingsnauwkeurigheid: dan beter ± 0,5%

7. De waaier van de snelheidsaanpassing: 0.01-500mm/min

8, testruimte: 600mm

9, de belangrijkste machinevorm: de structuur van het deurkader

10, de belangrijkste machinegrootte: 840 × 600 × 1850

11, gewicht: ongeveer 350Kg

12. Werkomgeving: kamertemperatuur ~ 45 ° C, vochtigheid 20% ~ 80%

 

 

Hoofdlijnen:

A. Het gebruik van ingevoerde Amerikaanse krachtsensor, met hoge precisie, goede lineariteit etc.

 

B. Het machtssysteem gebruikt ingevoerde AC servomotor + AC aandrijving + balschroef + planetarisch aluminiumreductiemiddel + synchrone riemaandrijving, die regelmatig en zonder lawaai loopt.

 

C. De methode van de gegevenstransmissie is USB-transmissie, die geschikt en snel is.

 

D. De testsoftware kan de controlewijzen van verschuiving met constante snelheid, het plaatsen, constante lading, het vaste tarief van de ladingsverhoging, het constante tarief van de spanningsverhoging, het constante tarief van de spanningsverhoging, enz. realiseren om aan verschillende testvereisten te voldoen.

 

E. specialisatie van veiligheidsfaciliteiten, automatische sluiting met overbelastingsbescherming, beschermingseinde voor boven en beneden reis, en automatisch macht-van bescherming tegen lekkage.

 

F. dubbele rapportredacteur, het ingebouwde open rapport van EXCEL volledig voor meetapparaten om hun favoriet rapportformaat te kiezen.

 

G. De lengte en krachteenheden zijn verwisselbaar. De eenheden van energie T, Kg, N, KN, g, pond, en misvormingseenheden zijn mm, cm, en duim.

 

H. het automatische archiveren wordt voltooid aan het eind van de test en de maximumsterkte, opbrengststerkte, treksterkte, modulus van elasticiteit, verlenging, buigende modulus, en dergelijke worden automatisch afgeleid uit de testvereisten.

 

I. Heeft meer dan 10 functies van de taalomschakeling.

Contactgegevens
Clarke

Telefoonnummer : +8615001723665

WhatsApp : +8615001723665