products

3 de Machines van de wijzenlaboratoriumtest/Automatische Calorimeter met Grote Opslagcapaciteit

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BAXIT
Modelnummer: Zdhw-9B
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten doos
Levertijd: 5-8 werkdag
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000UNIT /30DAYS
Gedetailleerde informatie
Druktest (waterdruk): 20.0Mpa Volume van zuurstofbom: 300ml
Massa van zuurstofbom: 2.5kg Afmeting van zuurstofbom: φ 86mm × 181mm
Hoog licht:

automatische calorimeter

,

het instrument van de calorische waardemeting


Productomschrijving

Laboratorium het Testen de Bomcalorimeter van de Materiaalzuurstof
 
 
In het calorimetrische die systeem van de calorimeter, naast de hitte door het water wordt geabsorbeerd, absorberen de zuurstofbom, de binnencilinder, de thermometer en het mengapparaat hitte, en de absorptievoorwaarden zijn verschillend. Diverse factoren zijn ingewikkeld, en het is onmogelijk om zich op eenvoudige wiskunde te baseren. Berekend, slechts kan de referentiewaarde van bekende calorische waarde, zoals benzoëzuur, worden gebruikt die de hitte eigenlijk te kalibreren door het calorimetersysteem wordt geabsorbeerd voor elke 1 verhoging °C, d.w.z., de hittecapaciteit van de calorimeter.
 
Toepassingsgebied:
De automatische calorimeter wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de bepaling van calorische waarde van combustibles in thermische opsporingsinstellingen en steenkool standaardanalyse, en in diverse industrieën zoals steenkoolopsporing, aardolie, chemisch, houten, wetenschappelijk onderzoek, voedsel etc. wijd gebruikt.
 
Eigenschappen:
1. Het ingebedde systeem is samengesteld uit intelligente MCU met eenvoudige structuur, betrouwbare prestaties en sterke anti-interference capaciteit. De ingevoerde high-precision componenten worden gebruikt om high-precision temperatuurmeting te realiseren. Met het volledige en unieke van de waterinjectie en drainage systeem en calorimetrisch systeem, kan de thermische capaciteit van het systeem automatisch worden gekalibreerd, en de metingsnauwkeurigheid kan zeer door het goed ontworpen berekeningsprogramma worden verbeterd.
2. Het keurt de vertoning van het kleurentouche screen, volledige Chinese vertoning en goed gebruikersinterface goed. Automatische controle van metingsproces. Druk de patroon van de analysebasis, analysebasis de hoge positie, basis hoge positie, de lage positie van de analysebasis, droogt en de lage basis calorische waarde ontvangt. De resultaten zijn duidelijk.
3. Met de unieke het volgen en correctietechnologie, zijn de vereisten van het instrument op het milieu vrij los, wat niet alleen de nauwkeurigheid van de test verbetert, maar ook verzekert de stabiliteit van verrichting op lange termijn.
4. De binnencilinder keurt het elektrische bewegen van vlokkige peddels en de smeltbare ontstekingswijze van katoenen draad goed, die hoge betrouwbaarheid en geschikte verrichting heeft.
5. De kromme van de tijdtemperatuur wordt getrokken in het experimentele proces, dat nuttig is om het experimentele proces waar te nemen.
6. De verrichting is volledig automatisch. Al handwerk weegt, laadt en zuurstof vult. Het instrument voltooit zich het werk van kwantitatieve waterinjectie, het automatische mengen, ontsteking, automatisch output van drukresultaten, drainage, enz.
7. De enige het type van pompverplaatsing de waterinjectie en drainage kunnen het probleem elimineren dat de drainagepomp van het originele dubbele pomptype gemakkelijk is te blokkeren, en de tijd van de waterinjectie wordt niet vanaf dat moment aangepast.
 
Technische Parameters:

Temperatuurresolutie0.0001K
Precisie≦0.05%
Conformiteit met NormASTM D5865, ASTM D240, ASTM D4809, ASTM E711, ASTM D5468, ALS 1038,5, EN 15400, BIS1350, ISO 1928, ISO 9831, ISO18125, GB/T 213, GB/T 30727 VAN BS
De Waaier van de energiemeting0~50000J
De externe capaciteit van de watertankongeveer 40L
De binnencapaciteit van de watertankongeveer 2.1L
Temperatuurwaaier5-40 ° C
Macht≦100W
Afmetingen (cm)70*73*63
Machinegewicht70KG
VoedingvoltageAC220V 50Hz
De enige tijd van de caloriemetingongeveer 15 minuten

3 de Machines van de wijzenlaboratoriumtest/Automatische Calorimeter met Grote Opslagcapaciteit 03 de Machines van de wijzenlaboratoriumtest/Automatische Calorimeter met Grote Opslagcapaciteit 13 de Machines van de wijzenlaboratoriumtest/Automatische Calorimeter met Grote Opslagcapaciteit 23 de Machines van de wijzenlaboratoriumtest/Automatische Calorimeter met Grote Opslagcapaciteit 3
Verpakking & het Verschepen

1. Aluminiumdoos en van de karton het doos, zorgvuldige en strakke pakket, zorgt ervoor het pakket intact is
2. Het pakket zal door DHL/Fedex/TNT/EMS/UPS/China post/EF-Express/Special lijn worden verscheept, aangezien u koos in de orde hebt.
 

Onze Diensten

Als u met om het even welke problemen tijdens het testende proces ontmoet, beloven wij het geven van dringende raad en de naverkoopdienst binnen 48 uren en oplossing die binnen 3 werkdagen verstrekken. Als de klanten de dienst ter plaatse vereisen, zullen het vervoer en de reis- en verblijfskosten van de kosten de oorzaak zijn.
1. Pre-service
de 24 uren online dienst voor het overleg van klanten.
2. De middendienst
-- Het verzoek van de Fullfillklant:
-- De betalingswijze hangt van klant af.
-- Onmiddellijk productie en levering
-- Kan rekeningswaarde verstrekken als u uw belasting wilt verminderen.
3. Na de verkoopdienst
-- De dienst van de één jaargarantie en al het levensonderhoud.
-- Technische Egineer is avalible voor het overzee trainning.
-- Technische de afstandsbediening raadpleegt

Contactgegevens
Clarke

Telefoonnummer : +8615001723665

WhatsApp : +8615001723665