products

Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: BAXIT
Certificering: CE
Modelnummer: Kzdl-9A
Min. bestelaantal: 1set
Verpakking Details: 1200*200*220mm
Levertijd: 5-8work dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 100+sets+5days
Gedetailleerde informatie
Hoog licht:

De explosiebestendige Machine van het Luchtgordijn

,

De farmaceutische Machine van het Luchtgordijn

,

De anti-vervuilings Machine van het Luchtgordijn


Productomschrijving

1200mm bxt-bfm30-12 de Industriële explosiebestendige deur van het luchtgordijn

 

 

Inleiding:

De explosiebestendige machine van het luchtgordijn is een krachtige die luchtstroom door een hoge snelheids explosiebestendige motor wordt geproduceerd een grensoverschrijdend verkeer of een centrifugaalwindwiel te drijven om een onzichtbaar gordijn te vormen. Ook genoemd geworden machine van het windgordijn, luchtgordijn, luchtdeur. Het kan in het koelen, de airconditioning, stofdichte en de hitte-geïsoleerde ijskasten, de werkende ruimten, de laboratoria, de chemische installaties, de hulpkantoren, enz. worden geïnstalleerd, die de binnen en openluchtlucht kunnen scheiden, geschikt makend het voor mensen binnen te gaan en weg te gaan, en kan het verhinderen. Binnen en openlucht hete en koude luchtuitwisseling, terwijl het hebben van het effect van stof-anti-vervuilings bewijs, anti-mug. Gebruikt samen met airconditioners, is het effect opmerkelijk, en de levensduur van de airconditioner kan worden uitgebreid.

Eigenschappen:

1, Heet isolatiefunctie. Chemische installaties, chemische koude opslag en andere plaatsen die en vaak behoefte ingaan weggaan de deur constant om te openen en te sluiten. Het hete luchtgordijn kan de binnen koude en warme luchttemperatuur met efficiency handhaven 60-80% om subtiele temperatuurveranderingen te bereiken.

2, Dust-bewijsfunctie. Als het luchtgordijn in een fabriek van precisiemachines of in de lounge van een voedselopslag of kledingsopslag die de busstrook onder ogen zien geïnstalleerd is, kan het het buitenstof effectief beschermen en het bij 60-80% schoon houden.

3, Full metaal maakt glad shell, die het ongelijke wiel van de dwarsstroom ultra-stille wind gebruiken, en zelfs wordt de lucht, grote machinegrootte, hoge winddruk, goed het blokkeren effect, wijd gebruikt in bouwprojecten op grote schaal.

4. Het explosiebestendige hete luchtgordijn is samengesteld uit centrifugaalventilator, hogere luchtemmer, lagere ex luchtemmer en hitte-wisselaar. Er zijn drie types van warm water, stoom, en warm water; er zijn twee soorten duidelijk en donker.

5. Het aantal explosiebestendige hete luchtgordijnen is gebaseerd op de deur, die aan ons bedrijf voor productie kan worden toevertrouwd.

6, Tzijn product heeft verschillende modelgrootte, gelieve te kiezen volgens de grootte van de installatieplaats, kunt u het product van speciale lengte, speciale parameters ook aanpassen.

Toepassingsgebied:

De explosiebestendige machine van het luchtgordijn is geïnstalleerd in de plaatsen waar koeling, airconditioning, stof-het bewijs, de hitteisolatie, de chemische workshop, de fijne workshop, schilderen, het buskruit, het vuurwerk, enz. zijn naar voren gebogen aan deflagratie, beginnen de machine, en kunnen de binnen en openluchtlucht scheiden om uit te spelen het zijn geschikt om hete en koude luchtuitwisseling te verhinderen binnen en in openlucht, en tegelijkertijd, heeft het de functies van stof-bewijs en anti-vervuilings. Wijd gebruikt in elektronika, instrumentatie, geneesmiddel, voedsel, precisieverwerking, chemisch product, schoeisel en de diensten, zaken en andere industrieën.

Working principe:

De machine van het luchtgordijn produceert hoge snelheidsluchtstroom, die binnen en openlucht in twee onafhankelijke temperatuurstreken verdeelt, tot een comfortabel binnenmilieu leidt, binnenairconditioning handhaaft en lucht zuivert, energie, bespaart en lucht doorgeeft, effectief isolerend stof en rook. Micro-organismen zoals geuren en insecten. Het kan koud (warm) gas effectief verhinderen, sparen elektriciteit uit te lekken, en de temperatuur in de hulpcyclus aanpassen wanneer de airconditioner, lange tijd loopt om energie te besparen en het milieu te verbeteren.

Stofdicht en insect-proof effect: De machine van het luchtgordijn produceert hoge snelheidsluchtstroom en vormt een beschermende deur, die openluchtstof en vliegende insecten kan effectief blokkeren en de ruimte schoon houden.

Anti-rook en schadelijke gasgevolgen: Het luchtcirculatiesysteem van de machine van het luchtgordijn kan het branden van het roet en de schadelijke gassen zoals industrieel afvalgas en automobiele uitlaat in de ruimte effectief blokkeren.

Luchtcirculatieeffect: Wanneer de distributie van de airconditioningsenergie ongelijke toe te schrijven aan grote ruimte in stadions, bioskopen, vermaakplaatsen is, bereikt enz., de functie van het luchtcirculatiesysteem van de machine van het luchtgordijn het binnentemperatuursaldo.

Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn 0

Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn 1

Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn 2

Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn 3Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn 4Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn 5Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn 6

 

 
Verpakking & het Verschepen

1. Aluminiumdoos en van de karton het doos, zorgvuldige en strakke pakket, zorgt ervoor het pakket intact is

2. Het pakket zal door DHL/Fedex/TNT/EMS/UPS/China post/EF-Express/Special lijn worden verscheept, aangezien u koos in de orde hebt.

Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn 7

Onze Diensten

 

Als u met om het even welke problemen tijdens het testende proces ontmoet, beloven wij het geven van dringende raad en de naverkoopdienst binnen 48 uren en oplossing die binnen 3 werkdagen verstrekken. Als de klanten de dienst ter plaatse vereisen, zullen het vervoer en de reis- en verblijfskosten van de kosten de oorzaak zijn.

1. Pre-service

de 24 uren online dienst voor het overleg van klanten.

2. De middendienst

--Het verzoek van de Fullfillklant:

--De betalingswijze hangt van klant af.

--Onmiddellijk productie en levering

--Kan rekeningswaarde verstrekken als u uw belasting wilt verminderen.

3. Na de verkoopdienst

--De dienst van de één jaargarantie en al het levensonderhoud.

--Technische Egineer is avalible voor het overzee trainning.

--Technische de afstandsbediening raadpleegt

 
Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn 8Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn 9Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn 10Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn 11Industriële Explosiebestendige Machine bxt-bfm30-09 van het Luchtgordijn 12

Werd Industrieel Co. van Shanghai Glomro, Ltd opgericht in 2012. Het specialiseren zich in de productie van het testen materiaal en industriële metingen en instrumentenproducten. Modieuze producten van hoogte - kwaliteit, wijd op een verscheidenheid van industriezones wordt de gebruikt, niet alleen heeft de brede massa's van de binnenlandse verkoopmarkt, maar ook uitgevoerd naar Europa en de Verenigde Staten die.
De Glomroscharnier in de loop van de jaren heeft altijd „kwaliteit van producten aangehangen te overleven, geloofwaardigheid en ontwikkelings de diensten“ bedrijfsdoeleinden. Geëngageerd aan het voorzien van u van de producten van uitstekende kwaliteit en de kwaliteitsdiensten. Heb een professioneel, specifiek team van het ontwerpbeheer, van productontwerp, vorm maken, die aan de Productassemblage vormen, voor elk aspect en processen testen streng en controle.

De afgelopen jaren van productie en beheer en exploratie, Longtai-opstelling zijn eigen kwaliteitsbeheersysteem. De industrienormen met inbegrip van SAE, CEI JEDEC, ASTM en mil-STD, ISO: 9001, UL, verklaard Ce. Glomro voert altijd het concept de verwezenlijking van de klantenwaarde voor klanten gemaakte producten uit om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen, en onophoudelijk klanten te voorzien van oplossingen aan technische problemen, verdere exploratieinnovatie, en voortreffelijkheid.

Warm welkom u en openstellend de grenzen van mededeling. Wij synchroniseren met uw ideale partner!

FAQ

 

Q: Is uw bedrijf handel drijvende of een fabriek?

A: Fabriek + handel (integratie), meer dan 10 jaar die zich op het gebied van testinstrumenten, 6 jaar concentreren die ervaring uitvoeren.

Q: Nadat een orde wordt geplaatst, wanneer om te leveren?

A: Over het algemeen ongeveer 10-25days, als wij inventaris hebben, kunnen wij verzending binnen schikken 3 dagen. Zich gelieve ervan bewust te zijn dat onze productiedoorlooptijden van specifieke punten en punthoeveelheden afhangen.

Q: Wat over de garantie met de naverkoopdiensten?

A: De het testen machine wordt gewaarborgd 12 maanden door Shanghai Glomro Bouwend Industriële Co.Ltd,Één jaarbelofte met inbegrip van vrij onderhoud en veranderende Instrumentencomponenten. Bovendien, De technische ondersteuning van de het volledig-levenscyclus wordt verstrekt.

Q: Wat over de de productdiensten en kwaliteit?

A: Elk instrumenten moet uitgevoerde 100%-kwaliteitsonderzoek en test zijn bij het verschepen en leveringsgoederen. elk van ons product verstrekt video opleidend om u te tonen te installeren te werken. Wij kunnen ingenieur schikken om de verrichting van materiaal aan het bedrijf van de klant op te leiden wanneer u nodig hebt.

Contactgegevens
Clarke

Telefoonnummer : +8615001723665

WhatsApp : +8615001723665