products

de Differentiële Thermische Analysator van 600W 1250C 0.001mW DTA

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BAXIT
Certificering: CE
Modelnummer: Bxt-DTA1250
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: houten
Levertijd: 3 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, Western Union
Levering vermogen: 1000units
Gedetailleerde informatie
Het tarief van de gasstroom: 0-200mL/minute Temperatuurresolutie: 0.01℃
Macht: 600w Temperatuurwaaier: RT~1250℃
Gasdruk: 0.2Mpa Temperatuurherhaalbaarheid: ±0.1℃
Hoog licht:

0.001mW differentiële Thermische Analysator

,

1250C differentiële Thermische Analysator

,

600W differentiële Thermische Analysator


Productomschrijving

De differentiële thermische analysator van BAXIT DTA1250

 

 

Overzicht:

De differentiële thermische analysator is een techniek om het temperatuurverschil tussen een substantie en een referentiestof onder een geprogrammeerde temperatuurcontrole te meten. In de DTA-test, wordt de verandering van steekproeftemperatuur veroorzaakt door de endotherme of exotherme gevolgen van de de faseovergang of reactie.

Technische kenmerken:

1, structuur de met groot scherm van de industrieel-rangaanraking, vertoningsinformatie is rijk, met inbegrip van vastgestelde temperatuur, steekproeftemperatuur, zuurstofstroom, stikstofstroom, differentieel hittesignaal, diverse schakelaarstaten.

2, USB-communicatie interface, sterke veelzijdigheid, betrouwbaar signaal zonder onderbreking, de verbindingsfunctie van de steun zelf-terugwinning.

3. De structuur van het ovenlichaam is compact, en het van de temperatuurstijging en daling tarief kan willekeurig worden aangepast.

4. Het installatieproces is verbeterd, en alle mechanische bevestigende methodes worden goedgekeurd om de verontreiniging van de interne hitte van het ovenlichaam volledig te vermijden door het differentiële hittesignaal.

5, dubbele temperatuursonde om hoge herhaalbaarheid van de meting van de steekproeftemperatuur te verzekeren.

6. De digitale de stroommeter van de gasmassa schakelt automatisch de bidirectionele luchtstroom, en de omschakelingssnelheid is snel en de stabilisatietijd is kort.

7. Het instrument is uitgerust met standaardteeltmaterialen, en de gebruikers kunnen elke temperatuursectie zelf kalibreren om de fout van het instrument te verminderen.

8. Het intelligente softwareontwerp, automatische tekening van het instrument in het gehele proces, de software kan diverse gegevens realiseren - verwerking, zoals de berekening van enthalpie, de temperatuur van de glasovergang, de periode van de oxydatieinductie, smeltpunt en kristallisatie van substanties, enz.

9. Steungebruiker zelf-programmeert programma om volledige automatisering van metingsstappen te realiseren. De software verstrekt dozens instructies, en de gebruiker kan de instructies volgens hun eigen metingsstappen buigzaam combineren en hen bewaren. De complexe verrichtingen worden vereenvoudigd in één-knoop verrichting.

Technische Parameters:

DTA-waaier 0 ~ 2000V
Temperaturewaaier kamertemperatuur ~ 1250 ° C
Het verwarmen tarief 0.1~80°C/min
Temperatureresolutie 0,01 ° C
Temperaturenauwkeurigheid ± 0,1 ° C
Temperatureherhaalbaarheid ± 0,1 ° C
DTA-nauwkeurigheid 0.01V
DTA-resolutie 0.001mW
DTA-gevoeligheid 0.001mW
Tde wijze van de emperaturecontrole Het verwarmen: De parameters kunnen volgens de behoeften van de programmacontrole worden aangepast.
Constante temperatuur: de programmacontroles de constante temperatuurtijd willekeurig te plaatsen.
Curve aftasten het verwarmen aftasten
Atmosfeercontrole Automatische instrumentenomschakeling
Display wijze 24bit kleur, 7 duim LEIDENE touch screenvertoning
Data interface De standaardinterface van USB, ondersteunend de overeenkomstige werkende software
Parameternorm Uitgerust met standaardkalibermeter met één-knoop kaliberbepalingsfunctie, kunnen de gebruikers de temperatuur zelf kalibreren
Working macht AC220V 50Hz of aangepast

 

Toepassingen:

Brachten de maatregelen fysieke en chemische veranderingen met hitte, zoals het smeltpunt, het smelten hitte, kristallisatie en kristallisatiehitte, de reactiehitte van de faseverandering, thermische stabiliteit (de periode van de oxydatieinductie), de temperatuur van de glasovergang, oxydatie of verminderingsreactie, vernietiging van roosterstructuur en andere chemische reacties met elkaar in verband.

Productbeeld:

de Differentiële Thermische Analysator van 600W 1250C 0.001mW DTA 0

de Differentiële Thermische Analysator van 600W 1250C 0.001mW DTA 1de Differentiële Thermische Analysator van 600W 1250C 0.001mW DTA 2

 

 

 

Contactgegevens
Clarke

Telefoonnummer : +8615001723665

WhatsApp : +8615001723665