products

De programmeerbare LCD Calorimeter van het Touch screen600w Laboratorium DSC

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: BAXIT
Certificering: CE
Modelnummer: Bxt-DSC100
Min. bestelaantal: 1
Prijs: USD
Verpakking Details: Houten
Levertijd: 3 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, Western Union
Levering vermogen: 1000units
Gedetailleerde informatie
Voeding: AC 220V 50Hz of aangepast Macht: 600w
Weergavemodus: 24bit kleur 7 duimlcd touch screen Atmosfeercontrole: automatische instrumentenomschakeling
DSC-Nauwkeurigheid: 0.001mW DSC-waaier: 0~±500mW
Hoog licht:

Laboratoriumdsc Calorimeter

,

de Calorimeter van 600W DSC

,

LCD Touch screendsc Calorimeter


Productomschrijving

De prijs van de het differentiële aftastencalorimetrie van BAXIT DSC 600C

 

 

Overzicht:

De differentieel Aftastencalorimetrie (DSC) is een klassieke thermische analysemethode voor het thermische effect van programmeerbare temperatuur. Het wordt gebruikt in divers onderzoek en ontwikkeling, procesoptimalisering, kwaliteitscontrole en mislukkingsanalyse op diverse materialen en chemiegebieden. Nu en dan, is het wijd gebruikt. Gebruikend de DSC-methode, kunnen wij de faseovergang van anorganische materialen, het smelten van polymeermaterialen, het kristallisatieproces, het polymorfisme van drugs, en de stevige/vloeibare faseverhouding van voedsel zoals oliën en vetten bestuderen. Overeenkomstig nationale standaardgb/t2951.42-2008, GB/T15065-2009, GB/T17391-1998, GB/T19466.6-2009.

Technische kenmerken:

1, structuur de met groot scherm van de industrieel-rangaanraking, vertoningsinformatie is rijk, met inbegrip van vastgestelde temperatuur, steekproeftemperatuur, zuurstofstroom, stikstofstroom, differentieel hittesignaal, diverse schakelaarstaten.

2, USB-communicatie interface, sterke veelzijdigheid, betrouwbaar signaal zonder onderbreking, de verbindingsfunctie van de steun zelf-terugwinning.

3. De structuur van het ovenlichaam is compact, en het van de temperatuurstijging en daling tarief kan willekeurig worden aangepast.

4. Gebruikend schors-M3 het controlemechanisme van het kernwapen, is de snelheid van de berekeningsverwerking sneller, en de temperatuurcontrole is nauwkeuriger.

5. Gebruikend de bidirectionele mededeling van USB, is de verrichting geschikter en steunt de functie van de zelf-terugwinningsverbinding.

6. Het gebruiken van 7 de volledig-kleurenlcd van de duim24bit kleur touch screen, vertoning in real time van de status en gegevens van het instrument.

7. De standaardmonsters zijn standaard om de klant te vergemakkelijken om de temperatuurcoëfficiënt te verbeteren.

8, de computerscherm van de software het aanpassingsresolutie; steunnotitieboekje, Desktop, steun WIN2000, XP, WIN7, WIN8, WIN10 en andere besturingssystemen.

9. Steungebruiker zelf-programmeert programma om volledige automatisering van metingsstappen te realiseren. De software verstrekt dozens instructies, en de gebruiker kan de instructies volgens hun eigen metingsstappen buigzaam combineren en hen bewaren. De complexe verrichtingen worden vereenvoudigd in één-knoop verrichting.

Technische Parameters:

DSC-waaier 0 ~ ± 500mW
Temperaturewaaier kamertemperatuur ~ 600 ° C
Het verwarmen tarief 0.1~80°C/min
Temperatureresolutie 0,01 ° C
Temperaturenauwkeurigheid ± 0,1 ° C
Temperatureherhaalbaarheid ± 0,1 ° C
DSC-nauwkeurigheid ± 2%
DSC-resolutie 0.001mW
DSC-gevoeligheid 0.001mW
Tde wijze van de emperaturecontrole Verwarmend, constante temperatuur, het koelen, de controle van de cyclustemperatuur (volledige programma automatische controle)
Curve aftasten Temperatuuraftasten
Atmosfeercontrole De de stroommeter van de gasmassa schakelt automatisch twee gaskanalen
Display wijze 24bit kleur, 7 duim LEIDENE touch screenvertoning
Data interface De standaardinterface van USB, ondersteunend de overeenkomstige werkende software
Parameternorm Uitgerust met standaardkalibermeter met één-knoop kaliberbepalingsfunctie, kunnen de gebruikers de temperatuur zelf kalibreren
Working macht AC220V 50Hz/60Hz

 

Toepassingen:

Hadden de maatregelen fysieke en chemische veranderingen op hitte, zoals de temperatuur van de glasovergang en smeltpunt betrekking. Het smelten temperatuur, kristallisatie en kristallisatiehitte, de hitte van de faseovergang, product thermische stabiliteit, verharding/het crosslinking, de periode van de oxydatieinductie, reactiekinetica, specifieke hitte, en dergelijke.

Productbeeld:

De programmeerbare LCD Calorimeter van het Touch screen600w Laboratorium DSC 0De programmeerbare LCD Calorimeter van het Touch screen600w Laboratorium DSC 1De programmeerbare LCD Calorimeter van het Touch screen600w Laboratorium DSC 2

 

 

 

Contactgegevens
Clarke

Telefoonnummer : +8615001723665

WhatsApp : +8615001723665