products

0.001mW compacte het Differentiële Aftastencalorimeter van DSC

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: BAXIT
Certificering: CE
Modelnummer: Bxt-DSC100
Min. bestelaantal: 1
Prijs: USD
Verpakking Details: DE UITVOER HOUTEN DOOS
Levertijd: 3 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, Western Union
Levering vermogen: 1000units
Gedetailleerde informatie
Norm: ISO 11357-2, ISO 11357-3 Temperatuurwaaier: Zaal temperature~600℃
DSC-resolutie: 0.001mW De methode van de temperatuurcontrole: verwarming, constante temperatuur (automatische regeling volledig programma)
Weergavemodus: LCD Touch screen Het verwarmen Tarief: 0.1~80℃/min
Hoog licht:

Compacte het Differentiële Aftastencalorimeter van DSC

,

0.001mW differentieel Aftastencalorimeter

,

LCD Differentieel Aftastencalorimeter


Productomschrijving

De prijs van de het differentiële aftastencalorimetrie van BAXIT DSC 600C

 

 

Overzicht:

De differentieel Aftastencalorimetrie (DSC) is een klassieke thermische analysemethode voor het thermische effect van programmeerbare temperatuur. Het wordt gebruikt in divers onderzoek en ontwikkeling, procesoptimalisering, kwaliteitscontrole en mislukkingsanalyse op diverse materialen en chemiegebieden. Nu en dan, is het wijd gebruikt. Gebruikend de DSC-methode, kunnen wij de faseovergang van anorganische materialen, het smelten van polymeermaterialen, het kristallisatieproces, het polymorfisme van drugs, en de stevige/vloeibare faseverhouding van voedsel zoals oliën en vetten bestuderen. Overeenkomstig nationale standaardgb/t2951.42-2008, GB/T15065-2009, GB/T17391-1998, GB/T19466.6-2009.

Technische kenmerken:

1. Gebruikend schors-M3 het controlemechanisme van het kernwapen, is de snelheid van de berekeningsverwerking sneller, en de temperatuurcontrole is nauwkeuriger.

2, USB-communicatie interface, sterke veelzijdigheid, betrouwbaar signaal zonder onderbreking, de verbindingsfunctie van de steun zelf-terugwinning.

3. De structuur van het ovenlichaam is compact, en het van de temperatuurstijging en daling tarief kan willekeurig worden aangepast.

4. Het installatieproces is verbeterd, en alle mechanische bevestigende methodes worden goedgekeurd om de verontreiniging van de interne hitte van het ovenlichaam volledig te vermijden door het differentiële hittesignaal.

5. Het gebruiken van 7 de volledig-kleurenlcd van de duim24bit kleur touch screen, vertoning in real time van de status en gegevens van het instrument.

6. De digitale de stroommeter van de gasmassa schakelt automatisch de bidirectionele luchtstroom, en de omschakelingssnelheid is snel en de stabilisatietijd is kort.

7. De nieuwe volledig ingesloten structuur van het het lichaamsontwerp van de metaaloven verbetert de resolutie en zeer resolutie en betere basislijnstabiliteit.

8, de computerscherm van de software het aanpassingsresolutie; steunnotitieboekje, Desktop, steun WIN2000, XP, WIN7, WIN8, WIN10 en andere besturingssystemen.

9. Steungebruiker zelf-programmeert programma om volledige automatisering van metingsstappen te realiseren. De software verstrekt dozens instructies, en de gebruiker kan de instructies volgens hun eigen metingsstappen buigzaam combineren en hen bewaren. De complexe verrichtingen worden vereenvoudigd in één-knoop verrichting.

10. De nieuwe ontworpen ovenstructuur verzekert hoge resolutie en goede stabiliteit van basislijn.
 

Technische Parameters:

DSC-waaier 0 ~ ± 500mW
Temperaturewaaier kamertemperatuur ~ 600 ° C
Het verwarmen tarief 0.1~80°C/min
Temperatureresolutie 0,01 ° C
Temperaturenauwkeurigheid ± 0,1 ° C
Temperatureherhaalbaarheid ± 0,1 ° C
DSC-nauwkeurigheid ± 2%
DSC-resolutie 0.001mW
DSC-gevoeligheid 0.001mW
Tde wijze van de emperaturecontrole Verwarmend, constante temperatuur, het koelen, de controle van de cyclustemperatuur (volledige programma automatische controle)
Curve aftasten Temperatuuraftasten
Atmosfeercontrole De de stroommeter van de gasmassa schakelt automatisch twee gaskanalen
Display wijze 24bit kleur, 7 duim LEIDENE touch screenvertoning
Data interface De standaardinterface van USB, ondersteunend de overeenkomstige werkende software
Parameternorm Uitgerust met standaardkalibermeter met één-knoop kaliberbepalingsfunctie, kunnen de gebruikers de temperatuur zelf kalibreren
Working macht AC220V 50Hz/60Hz

 

Toepassingen:

Hadden de maatregelen fysieke en chemische veranderingen op hitte, zoals de temperatuur van de glasovergang en smeltpunt betrekking. Het smelten temperatuur, kristallisatie en kristallisatiehitte, de hitte van de faseovergang, product thermische stabiliteit, verharding/het crosslinking, de periode van de oxydatieinductie, reactiekinetica, specifieke hitte, en dergelijke.

Productbeeld:

0.001mW compacte het Differentiële Aftastencalorimeter van DSC 00.001mW compacte het Differentiële Aftastencalorimeter van DSC 10.001mW compacte het Differentiële Aftastencalorimeter van DSC 2

 

 

 

Contactgegevens
Clarke

Telefoonnummer : +8615001723665

WhatsApp : +8615001723665