products

600C de Calorimeter van het temperatuurdsc Differentiële Aftasten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: BAXIT
Certificering: CE
Modelnummer: Bxt-DSC100
Min. bestelaantal: 1
Prijs: USD
Verpakking Details: Houten
Levertijd: 3 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, Western Union
Levering vermogen: 1000units
Gedetailleerde informatie
Temperatuurresolutie: 0.01℃ Nauwkeurigheid: 0.001mW
Temperatuurherhaalbaarheid: ±0.1℃ Gegevensinterface: standaardusb-interface
Norm: GB / T 19466.2-2004, ISO 11357-2, GB / T 19466.3-2004, ISO 11357-3 Voeding: AC 220V 50HZ
Hoog licht:

Het Differentiële Aftastencalorimeter van USB DSC

,

De Calorimeter van de oxydatieinductie DSC

,

de Calorimeter van 600C DSC


Productomschrijving

De prijs van de het differentiële aftastencalorimetrie van BAXIT DSC 600C

 

 

Overzicht:

De differentieel Aftastencalorimetrie (DSC) is een klassieke thermische analysemethode voor het thermische effect van programmeerbare temperatuur. Het wordt gebruikt in divers onderzoek en ontwikkeling, procesoptimalisering, kwaliteitscontrole en mislukkingsanalyse op diverse materialen en chemiegebieden. Nu en dan, is het wijd gebruikt. Gebruikend de DSC-methode, kunnen wij de faseovergang van anorganische materialen, het smelten van polymeermaterialen, het kristallisatieproces, het polymorfisme van drugs, en de stevige/vloeibare faseverhouding van voedsel zoals oliën en vetten bestuderen. Overeenkomstig nationale standaardgb/t2951.42-2008, GB/T15065-2009, GB/T17391-1998, GB/T19466.6-2009.

Technische kenmerken:

Brachten de maatregelen fysieke en chemische veranderingen met hitte, zoals de temperatuur van de glasovergang, smeltpunt, het smelten temperatuur, kristallisatie en kristallisatiehitte, de reactiehitte van de faseovergang, product de het thermische stabiliteit, verharding/crosslinking, periode van de oxydatieinductie, enz. met elkaar in verband De structuur van het ovenlichaam is compact, en het van de temperatuurstijging en daling tarief kan willekeurig worden aangepast. Het instrument is uitgerust met standaardteeltmaterialen, en de gebruikers kunnen elke temperatuursectie zelf kalibreren om de fout van het instrument te verminderen. Dubbele temperatuursonde om hoge herhaalbaarheid van de meting van de steekproeftemperatuur te verzekeren. USB-communicatie interface, sterke veelzijdigheid, betrouwbaar signaal zonder onderbreking, de verbindingsfunctie van de steun zelf-terugwinning. De digitale de stroommeter van de gasmassa schakelt automatisch de bidirectionele luchtstroom, en de omschakelingssnelheid is snel en de stabilisatietijd is kort. De standaardmonsters zijn standaard om de klant te vergemakkelijken om de temperatuurcoëfficiënt te verbeteren. De computerscherm van de software het aanpassingsresolutie; steunnotitieboekje, Desktop, steun WIN2000, XP, WIN7, WIN8, WIN10 en andere besturingssystemen. Steungebruiker zelf-programmeert programma om volledige automatisering van metingsstappen te realiseren. De software verstrekt dozens instructies, en de gebruiker kan de instructies volgens hun eigen metingsstappen buigzaam combineren en hen bewaren. De complexe verrichtingen worden vereenvoudigd in één-knoop verrichting. Het intelligente softwareontwerp, automatische tekening van het instrument in het gehele proces, de software kan diverse gegevens realiseren - verwerking, zoals de berekening van enthalpie, de temperatuur van de glasovergang, de periode van de oxydatieinductie, smeltpunt en kristallisatie van substanties, enz.

 

Technische Parameters:

DSC-waaier 0 ~ ± 500mW
Temperaturewaaier kamertemperatuur ~ 600 ° C
Het verwarmen tarief 0.1~80°C/min
Temperatureresolutie 0,01 ° C
Temperaturenauwkeurigheid ± 0,1 ° C
Temperatureherhaalbaarheid ± 0,1 ° C
DSC-nauwkeurigheid ± 2%
DSC-resolutie 0.001mW
DSC-gevoeligheid 0.001mW
Tde wijze van de emperaturecontrole Verwarmend, constante temperatuur, het koelen, de controle van de cyclustemperatuur (volledige programma automatische controle)
Curve aftasten Temperatuuraftasten
Atmosfeercontrole De de stroommeter van de gasmassa schakelt automatisch twee gaskanalen
Display wijze 24bit kleur, 7 duim LEIDENE touch screenvertoning
Data interface De standaardinterface van USB, ondersteunend de overeenkomstige werkende software
Parameternorm Uitgerust met standaardkalibermeter met één-knoop kaliberbepalingsfunctie, kunnen de gebruikers de temperatuur zelf kalibreren
Working macht AC220V 50Hz/60Hz

 

Toepassingen:

Hadden de maatregelen fysieke en chemische veranderingen op hitte, zoals de temperatuur van de glasovergang en smeltpunt betrekking. Het smelten temperatuur, kristallisatie en kristallisatiehitte, de hitte van de faseovergang, product thermische stabiliteit, verharding/het crosslinking, de periode van de oxydatieinductie, reactiekinetica, specifieke hitte, en dergelijke.

Productbeeld:

600C de Calorimeter van het temperatuurdsc Differentiële Aftasten 0600C de Calorimeter van het temperatuurdsc Differentiële Aftasten 1600C de Calorimeter van het temperatuurdsc Differentiële Aftasten 2

 

 

 

Contactgegevens
Clarke

Telefoonnummer : +8615001723665

WhatsApp : +8615001723665